Otomatik Kontrol Semineri 2016

ELİMKO, EĞİTİM SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR…

1980 yıllarında başlamış olduğumuz, Elimko “Otomatik Kontrol Seminerleri”nin bir yenisini 14-18 Kasım tarihleri arasında Ankara Biltek Eğitim Merkezinde gerçekleştirdik. Her zamanki gibi seminerimize ilgi büyüktü.


Paşabahçe Şişe Cam/Kırklareli, Erdemir Demir Çelik Fabrikaları/Zonguldak, Camiş Madencilik/İstanbul, Trakya Şişe Cam/Kırklareli, Atlas Enerji/Hatay, Çimentaş Çimento/Edirne, Tusaş Motor/Eskişehir, Trakya Şişe Cam/Bursa, Samur Elektronik/Konya, ESO Endüstriyel/Kocaeli, Semazen Ltd. Şti/Eskişehir gibi çok güzide kuruluşlarımızın konu ile ilgili teknik elemanlarının katıldığı seminerin ilk dört günü Biltek Eğitim Merkezinde, son gün, Cuma günü ise Elimko Fabrikasinda gerçekleştirilmiştir.


Otomatik Kontrol prensipleri, Otomatik Kontrol formlari, Termokupl, Rezistans termometre, sıcaklık sensörleri, kalibrasyon yöntemleri, basınç, seviye, debi, ağırlık, rutubet ölçümleri gibi konular, Elimko sistemleri, anlatılmıştır. Bazı kontrol cihazları, sensörlerin demo setleri üzerinden pratik atölye çalışması yapılmıştır. Fabrika sahasında yapılan turda tüm makinalar, katılımcılara tanıtılmış, çalışma prensipleri açıklanmıştır. Katılımcılar büyük bir ilgi ile izlemişler, seminer sonundaki değerlendirme de, böyle bir seminere katıldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etmişlerdir…


Seminerin sonunda katılım sertifikaları dağıtılmış, toplu aile fotoğrafı çekilmiştir…

Elimko Biltek Seminer Kasım 2016


Elimko’nun bu tür periyodik seminerleri devam etmektedir.

Saygılarımızla

Elimko Ltd. Şti.